T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / GERGER - Gerger Ortaokulu

TEKNOLOJİ VE TASARIM SERGİSİ

Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Bilal BUDAK önderliğinde yıl boyunca 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin Teknoloji ve Tasarım dersinde yaptığı çalışmaları bir araya getirip "Teknoloji ve Tasarım" sergisi gerçekleştirildi. Davetimize katılım gösterip öğrencilerimizle yakından ilgilenen   Sn.Kaymakamımız Ömer SAYGILI ,Belediye Başkanımız Sn.Erkan AKSOY ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Kemal KARADAĞ ve Şube Müdürümüz Celal KARABEY' e teşekkür ederiz. 
Sergimize katılım gösteren öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Emekleri için öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. 

İnsanların hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini arttırmak adına olgu ve zeka faktörlerinin, bilim, mühendislik, sanat, sosyal ve ekonomik çalışmalar ile oluşan bileşimlerine teknoloji tasarım adı verilir. Teknoloji tasarımın ilk faktörü ilgili konunun zihinde canlanması ve daha sonra hayata geçirilmesidir. Hayal gücünü kullanma, farklılıkları keşfetme, sorgulama, çok yönlü düşünme ve akıl yürütme, teknoloji tasarımı besleyen faktörlerdir.


10-03-2024
10-03-202410-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 18:21 - Görüntülenme: 64
  Beğen | 3  kişi beğendi