ADIYAMAN / GERGER - Gerger Ortaokulu

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI

Akıl ve Zeka Oyunları; çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıra dışı düşünme, dikkat–Konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlar.

Çocuklar bu oyunlarla var olan zihinsel ve bilişsel yeteneklerini geliştirebildikleri gibi, yeni yetenekler de kazanırlar. Zeka oyunları çocuklara; çabuk karar verme, sonraki aşamaları düşünme ve öngörme, olasılıkları hesaplama, mantığını etkili ve yetkin bir şekilde kullanma yeteneği kazandırır.

Gerger İlçesinde düzenlenen;
Akıl ve Zeka Oyunlar turnuvasının

ikinci gününde öğrenciler sudoku yarışması için kıyasıya

mücadele ettiler. Yapılan müsabakalar sonucunda 1. ve 2. sınıflar kategorisinde Hüma Sultan DEMIREZEN, 3. ve 4.

Kategorisinde Deniz KAYA, ortaokul kategorisinde Aziz

KATLAV, lise kategorisinde ise Sultan AYDOGAN şampiyonluğa ulaşan öğrencilerimiz oldular.

Ögrencilerimize başarılarının devamını dileriz, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize

teşekkür ederiz.. Turnuvada emeği bulunan basta turnuva koordinatörlügünü yürüten Sadık TURAN, Feyza TEMİZYÜREK, Tayyar GÖKMEN, Ramazan İLBUĞA ve Müslüm BAŞBUĞ'a, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal KARABEY'e, Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü personeline ve emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

19-04-202419-04-202419-04-2024     19-04-2024

19-04-202419-04-202419-04-2024